След сватбата си през 2000 г. Дженифър Анистън и Брад Пит

...
След сватбата си през 2000 г. Дженифър Анистън и Брад Пит
Коментари Харесай

Първият дом на Дженифър Анистън и Брад Пит

След сватбата си през 2000 г. Дженифър Анистън и Брад Пит си купуват уютно имение в Бевърли Хилс за скромните 13,5 милиона $. Повече от три години вършат огромни поправки, оборудвайки къщата съгласно личните си потребности: остарелият кухненски под е сменен с мраморен с подово отопление, появяват се бар, лична кинозала, както и тенискорт и павилион със стаи за посетители. Имението е собственост на звездната двойка от 2001 до 2006 година

За страдание, няколко години по-късно връзките им се разпадат и се постанова къщата да бъде продадена. Но в този момент имението още веднъж се появява на пазара на недвижими парцели, като цената му обаче към този момент се е утроила и сега е 44,5 милиона $.

Между другото, в това имение са живели освен Анистън и Пит. Къщата е издигната през 1934 година особено за холивудския артист Фредрик Марч, който по това време също построява блестяща кариера.

С повърхност от малко над хиляда квадратни метра, тя има пет спални, тринадесет бани, столова за двадесет души, бар с камина, фитнес зала, както и хол на по-ниското равнище, който се отваря към тераса с басейн.

Имението е уютно и в това време предлага оня лукс, който сме виждали единствено по фотосите и филмите. Интериорът е изпълнен най-вече в светли тонове, а големите прозорци на всички места основават чувството за обединение на интериор и екстериор в един съразмерен баланс.

Направо е учудващо, че в подобен луксозен дом, разполагащ с всички улеснения, любовта сред Дженифър и Брад постепенно е угасвала.

 
Имало едно време в Холивуд: " от нищо нещо "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР